Hasta Bebek, Afad Ekiplerince Hastaneye Ulaştırıldı - Son Dakika
Yerel

Hasta Bebek, Afad Ekiplerince Hastaneye Ulaştırıldı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, kar nedeniyle yolu kapanan köyde mahsur kalan solunum hastası bebek, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

14.01.2015 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, kar nedeniyle yolu kapanan köyde mahsur kalan solunum hastası bebek, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

İlçeye 22 kilometre uzaklıktaki Salcıoğlu köyünün imam hatibi Adem Saygı, solunum zorluğu çeken 2 aylık kızı Rabia'yı hastaneye ulaştırmak için İnebolu Kaymakamlığı'ndan yardım istedi.

Köy yolunun yaklaşık 1 metre kar nedeniyle 10 gündür kapalı olması dolayısıyla devreye AFAD ekipleri girdi.

Paletli kar aracıyla köye ulaşan AFAD ve sağlık ekipleri Rabia bebeği ve ailesini alarak İnebolu Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Baba Adem Saygı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebeğin 4 gündür solunum zorluğu çektiğini belirterek, "Kızımın durumu dün kötüleşti. Nefes alıp vermekte zorlanmaya başladı. Köyün yolu kapalı olduğu için yardım istedim. Bu imkanı bize sunanlardan Allah razı olsun" dedi.

Köy muhtarı İsa Kara da Rabia bebeğin yardımına yetişen ekiplere teşekkür etti. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hasta Bebek, Afad Ekiplerince Hastaneye Ulaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement