Hasta Çocuklar İçin Yılbaşı Eğlencesi - Son Dakika
Güncel

Hasta Çocuklar İçin Yılbaşı Eğlencesi

Hasta Çocuklar İçin Yılbaşı Eğlencesi

İzmir'de, Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji Kliniği'nde, tedavi gören çocuklar için yeni yıl kutlaması yapıldı.

24.12.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji Kliniği'nde, tedavi gören çocuklar için yeni yıl kutlaması yapıldı. Palyaço gösterisiyle eğlenen çocuklar için pasta da kesildi.

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı'nın (KİT-VAK), Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji Kliniği'nde tedavi gören çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği yeni yıl kutlaması, bir kez daha sevgi dolu ve eğlenceli anlara sahne oldu. Klinikte tedavi gören çocuklar, aileleriyle birlikte, palyaço gösterisiyle eğlendi. Çocuklar daha sonra, yeni yıl pastasını, dileklerini tutuktuktan sonra kesti.

KEREM İÇİN DE KUTLAMA OLDU

Bu arada yeni yıl kutlaması, hastanede bir yıldır lösemi tedavisi gören 3 yaşındaki Kerem Çelik için de yapılmış oldu. Bir yıllık ilaç tedavisinin ardından ilik nakline gerek kalmadan sağlık durumunda iyileşme olduğu için artık evine gönderilecek olan Kerem Çelik, kendisine "Kim kazandı" diye sorulduğunda verdiği "Kerem kazandı" cevabıyla, alkış aldı.

KİTVAK yöneticisi Yıldızay Şengün, "Çocuklarımızın evlerinde, parklarda oynayacakları bir yıl diliyorum" dedi. Ege Üniversitesi Hastanesi'nde olduğu gibi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde de yeni hasta konukevi inşaatının başladığını belirten Şengün, orası için de bağışları beklediklerini dile getirdi.

Etkinlikte, hastaneye gelip hasta çocukları ziyaret eden, onlarla oyunlar oynayıp moral veren gönüllü gençlere de plaketle teşekkür edildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasta Çocuklar İçin Yılbaşı Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement