Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Bakım Kursu'nu Bitiren 18 Kişiye Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Bakım Kursu'nu Bitiren 18 Kişiye Sertifikaları Verildi

Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Bakım Kursu\'nu Bitiren 18 Kişiye Sertifikaları Verildi

Kocasinan Kaymakamlığı tarafından başlatılan ’Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursu’nu başarı ile bitiren 18 kişiye, sertifikaları verildi.

08.04.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Kaymakamlığı tarafından başlatılan 'Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursu'nu başarı ile bitiren 18 kişiye, sertifikaları verildi.

Kocasinan Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen sertifika törenine, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran ve kursiyerler katıldı. 18 kursiyerin bulunduğu ve toplamda 560 saat süren eğitimin ardından kursiyerler sertifikalarını alırken, başarılı 6 kişi Kocasinan Kaymakamlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda istihdam edildi. 6 kursiyerin ise özel sektörde işlerinin hazır olduğu belirtildi.

Kurs hakkında bilgiler veren Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, "560 saat süren hasta ve yaşlı bakım kursumuz, bugün sona erdi. Kursiyerlerimize sertifikalarını düzenlenen tören ile takdim ettik. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. 560 saat boyunca 18 kursiyerimiz kurslara devam ettiler. Ayrıca, kursumuza katılan kursiyerlerimize de 450 TL para verdik. Gün geçtikçe hasta ve yaşlı bakımı çok önemli hale geliyor. Sosyal devlet olmamız dolayısıyla ihtiyaç hissediliyor. Günlük yaşam içerisinde ailede ki tüm bireyler çalıştığı için bunlara ihtiyaç hissediliyor ve konusunda uzman bakıcılar isteniliyor. Biz burada bu kardeşlerimizin meslek sahibi olmalarını sağlamış olduk." ifadelerini kullandı.

Düzenlenen tören, hatıra fotoğrafının çekinilmesi ile sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Bakım Kursu'nu Bitiren 18 Kişiye Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement