Hastalanan Bebek Yolu Kapalı Köyden Traktörle Hastaneye Ulaştırıldı - Son Dakika
Güncel

Hastalanan Bebek Yolu Kapalı Köyden Traktörle Hastaneye Ulaştırıldı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı sonucu yolu kapalı olan köyde rahatsızlanan 1 aylık bebek, traktörle hastaneye ulaştırıldı.

21.01.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı sonucu yolu kapalı olan köyde rahatsızlanan 1 aylık bebek, traktörle hastaneye ulaştırıldı.

İlçeye bağlı Taşlıçay köyünde yaşayan Hacı Aydar'ın (50) 1 aylık bebeği Aytaç Yasin Aydar rahatsızlandı. Baba Aydar, ilçede etkili kar yağışının ardından köy yolunun ulaşıma kapanması nedeniyle çocuğunu komşusunun traktörüyle 4 kilometre mesafedeki ana yola kadar taşıdı.

Burada hazır bekleyen taksiyle Karlıova Devlet Hastanesine kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çocuğunu yüksek ateşi olduğu için bekletmeden hastane ulaştırmak için traktörü tercih ettiğini belirten baba Aydar, "Çocuğum çok hastaydı, yollar kapalı olduğu için tek çare aklıma traktör geldi. Ben de köydeki traktörle bebeğimi ana yola kadar getirdim. Sonra çağırdığım taksiyle bebeğimi hastaneye götürdüm. Çok şükür çocuğumun sağlık durumu iyi" diye konuştu.

Taşlıçay ile ilçe merkezi arasında taşımacılık yapan köy minibüsü sürücüsü Asım Özen de köyün ana yola 4 kilometre uzaklıkta olduğunu belirterek, yolun kapalı olması nedeniyle ilçeden getirdiği yolcuları traktörle köye ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Öte yandan, İl Özel İdaresi yetkilileri, gelen bütün ihbarları anında değerlendirdiklerini, acil vakalara anında müdahale ettiklerini, ekiplerin çalışmasıyla Taşlıçay köyü yolunun ulaşıma açıldığını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hastalanan Bebek Yolu Kapalı Köyden Traktörle Hastaneye Ulaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement