Hastalığını Resimle Yenmeye Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Hastalığını Resimle Yenmeye Çalışıyor

Ödemiş ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi Nilgün Gacaroğlu, yakalandığı Bipolar bozukluğunu resim ile yenmeye çalışıyor.

17.11.2015 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi Nilgün Gacaroğlu, yakalandığı Bipolar bozukluğunu resim ile yenmeye çalışıyor.

Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı resim kurslarına 3 yıldır devam eden 40 yaşındaki Garcaroğlu, AA muhabirine, duygu durumunda aşırı yükselmeler veya çöküşler olarak görülen bipolar bozukluğunun bulunduğunu, babasının vefatından sonra rahatsızlığının arttığını ve yaklaşık 10 yıldır tedavi gördüğünü belirtti.

Yeni şeyler öğrenmek ve resime merakı nedeniyle kurslarda katıldığını, resim yaparken rahatsızlığıyla daha rahat başedebildiğini fark ettiğini söyleyen Gacaroğlu, hastalığında belirgin iyileşmeler kaydedildiğini ifade etti.

Bu durumdan mutlu olduğunu ve resime daha fazla ilgi gösterdiğini anlatan Garcaroğlu, "Resim sayesinde hastalığım azaldı. Ellerim titriyordu, resme başladıktan sonra titremesi geçti. Rahatsızlığıma iyi geldiğini farkediyorum. İlaç tedavim de devam ediyor. Resim yapmaya devam edeceğim" dedi.

Sergi açtı

Gacaroğlu, Ödemiş Kaymakamlığının yardımıyla ilk kişisel resim sergisini açtığını ve bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Gacaroğlu, "Bana bu imkanı veren Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hastalığını Resimle Yenmeye Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement