Hastane Bahçesinde Kalp Krizi Geçiren Yaşlı Adam Kurtarılamadı - Son Dakika
Güncel

Hastane Bahçesinde Kalp Krizi Geçiren Yaşlı Adam Kurtarılamadı

Hastane Bahçesinde Kalp Krizi Geçiren Yaşlı Adam Kurtarılamadı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, eşini göz muayenesi için hastaneye getiren Halil Sağlam, hastane bahçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

01.10.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, eşini göz muayenesi için hastaneye getiren Halil Sağlam, hastane bahçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Buca'da oturan emekli Halil Sağlam (65), eşi Havva Sağlam'ı (65) göz muayenesi için Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdi. Eşi doktorun yanına girdikten sonra koridorda sıkıldığı için hastane bahçesine çıkan Sağlam, bir süre bekledikten sonra birden yere yığıldı. Yerde hareketsiz yattığını gören çevredekiler doktor çağırdı. Halil Sağlam'a hemen müdahale eden doktorlar, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı adamı kurtaramadı. Daha önce 2 defa kalp ameliyatı olan Halil Sağlam'ın ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Doktor muayenesinden çıkan Havva Sağlam, eşinin ölüm haberi ile şoke olurken üzücü haberi alan Sağlam'ın çocukları hastane bahçesinde gözyaşı döktü. Halil Sağlam'ın cesedi hastane morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastane Bahçesinde Kalp Krizi Geçiren Yaşlı Adam Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement