Hastane Çalışanı Uyuz Olduğunu İddia Etti - Son Dakika
Güncel

Hastane Çalışanı Uyuz Olduğunu İddia Etti

Hastane Çalışanı Uyuz Olduğunu İddia Etti

Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanan bir grup, hastanede 'uyuz salgını' iddialarına yönelik basın açıklaması yaptı.

10.09.2014 15:37  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanan bir grup, hastanede 'uyuz salgını' iddialarına yönelik basın açıklaması yaptı. Hastanede 3 yıl taşeron işçi olarak çalıştığını belirten Ramazan Aykut, uyuz olduğunu iddia etti.

İstanbul Tabip Odası ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası üyesi bir grup, Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki 'uyuz salgını' iddialarıyla ilgili hastane önünde basın açıklaması yaptı.

Hastanede taşeron işçi olarak çalışan Ramazan Aykut, uyuz olduğunu iddia ederek, hastane yönetimine tepki gösterdi. 3 yıldır hastanede çalıştığını belirten Ramazan Aykut, "Bizi insan yerine koymuyorlar. Bundan 3 ay önce bizde kaşınma vakası oldu. Bunu dile getirdik ama kimse bizle ilgilenmedi. Koşullarımız çok kötüydü, hayvan bağlasan durmaz. Bu kulaktan girip diğer kulaktan çıkıyordu. Biz anlattık ama kimse anlamadı" dedi.

"DOKTOR 'UYUZ' TEŞHİSİ KOYDU"

Gittiği bir başka sağlık kuruluşunda doktorun kendisine uyuz teşhisi koyduğunu iddia eden Ramazan Aykut, "En son Merdivenköy polikliniklerine gittim. Orada doçent doktor tanıyı koydu. Temmuz ayında uyuzluk vakasının teşhisini koydu. Bunların duyurulmasını, taşeronların sesi olmak istiyorum. Şu anda sağlığım kötü, ben uyuz oldum. Eve de bulaştırdım, korkuyorum. Evdekilere söyleyemedim, psikolojim bozuldu. Ben buradan ayrıldım" diye konuştu.

"3 HEMŞİRE İLE 3 DOKTOR SALGINDAN ETKİLENDİ"

İstanbul Tabip Odası Hastane Temsilcisi Dr. Özkan Gülmez ise, "Son günlerde hastanemizde yaşananlar biz sağlık çalışanlarının ne denli risk altında çalıştığını tekrar gözler önüne sermiştir. Hastanemizde çalışanların bir çoğunun da haberdar olduğu üzere hastanemizin yataklı sağlık hizmeti sunan bir servisinde uyuz salgını ortaya çıkmıştır. Şu anki tespitlerimize göre hastanemizde görev yapan 5 taşeron sağlık çalışanı, 3 hemşire ve 3 doktor bu salgından etkilenmiş durumda. Aynı birimde görev yapan diğer sağlık çalışanları da hastalığı düşündürecek semptomlar görülmüştür" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastane Çalışanı Uyuz Olduğunu İddia Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement