Hastane Çalışanları ve Hasta Yakınları İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hastane Çalışanları ve Hasta Yakınları İftarda Buluştu

Hastane Çalışanları ve Hasta Yakınları İftarda Buluştu

Antalya’nın Finike Devlet Hastanesi, hastane personeli, hasta ve hasta yakınları iftarda buluştu.

08.07.2014 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Finike Devlet Hastanesi, hastane personeli, hasta ve hasta yakınları iftarda buluştu.

Finike devlet Hastanesi Bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeği hasta yakınları ve hastane personeli tarafından ilgi gördü. Hastane çalışanları ve hasta yakınlarının birlikte hoş vakit geçirmesini amaçlayan yemek gelenek haline getirilerek her yıl yapılıyor. Yemek öncesi Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan iftarda açılış Hastane Başhekimi Dr. Sinan Anar; "Finike Devlet Hastanesi olarak bizi güçlü yapan şey çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve fedakarlıklarıdır. Hastanemizin daha iyi koşullarda hizmet vermesi ancak çalışanlarımızın bu samimi hizmetlerinin devamı ile mümkün olacaktır " dedi.

İftara katılan Finike Kaymakamı Mesut Yakuta ise Ramazan tebriğinin ardından ilçeye yapılacak olan hastane hakkında bilgi verdi.

Kamu Hastaneler Birliği Antalya Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş da Tüm davetlerinin Ramazan Ayının hayırlı olmasını dileyerek Antalya ili ve ilçelerindeki sağlık alanında ki gelişmelerin önemini belirtti. Hastane bahçesinde gerçekleşen iftar çalışanların ve hastaların bir arada bir süre daha sohbetleri ile devam ettikten sonra sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastane Çalışanları ve Hasta Yakınları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement