Hastane Çıkışında Kamyonetin Çarptığı Kadın Öldü - Son Dakika
Güncel

Hastane Çıkışında Kamyonetin Çarptığı Kadın Öldü

Hastane Çıkışında Kamyonetin Çarptığı Kadın Öldü

Karabük'te, hastane çıkışı yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 47 yaşındaki Fatma Yıldız öldü.

21.01.2014 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te, hastane çıkışı yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 47 yaşındaki Fatma Yıldız öldü. Kadın bir anda önüme atladı. Frene bastım durmadı diyerek ağlayan sürücü 19 yaşındaki İrfan K.'yı polisler teselli etmeye çalıştı.

Kaza, öğle saatlerinde Üniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı üzerindeki özel hastanenin önünde meydana geldi. Hastanede muayene olduktan sonra evine gitmek üzere yolun karşısına geçmek isteyen Fatma Yıldız'a, İrfan K. yönetimindeki 78 AC 949 plakalı kamyonet çarptı. Kanlar içinde yere yığılan kadına ilk müdahaleyi hastanede görevli doktorlar yaptı.

Bu sırada sürücü İrfan K. şoka girdi. Kadın bir anda önüme atladı. Frene bastım durmadı, bir anda oldu diyerek ağlayan sürücüyü polisler teselli etmeye çalıştı.

Fatma Yıldız, sağlık görevlilerinin müdahalesinden sonra Karabük Özel Medikar Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldız, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Sürücü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastane Çıkışında Kamyonetin Çarptığı Kadın Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yazık yazık: Hastanenin önunde olan olay önce polis sonra ambulans sanki ambulans 5000 evlerden gelmiş... bide o özel Hastaneyi överler kadının başını bi taşa vurmadıkları kalmış...... sanki pazarda karpuz sallıyolar..... yazık..... o sağlık görevlisi Hangi veteriner Hekimliğinden mezunki....... 11 2 Yanıtla nihat öztürk: aynen size katılıyorum kardesim.orası hastaneden çok kodamanların para kazanmak istedikleri bi yer.hastaya davranışlarına bak yaaaaa 0 0
  • of of: Hastanenin önündeki trafik kazasına önce polis gelmiş sağlık görevlilerinin hastaya müdahale şekline bakın 50-55 saniyede bunlarmı can kurtaracak allah rahmet eylesin 7 4 Yanıtla
  • Metin Baş: Buraya acilen -ALT GEÇİT-yapılmalı.İnsanlar alt geçit kullanmaya daha meyilli oluyorlar.. 9 0 Yanıtla

Advertisement