Hastane Dönüşü Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hastane Dönüşü Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

Hastane Dönüşü Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde hastaneden dönen bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

22.08.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde hastaneden dönen bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza; Alaşehir – Salihli karayolu Gürsu Mahallesi mevkiinde dün akşam saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Araç sürücüsü Ali Üstündağ'ın mıcırlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçip üzüm bağlarının içine girdiği tespit edildi. Kazada araç sürücüsü Ali Üstündağ (35) ve otomobilde bulunan arkadaşı Kazım Kabul (35) olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü Üstündağ'ın babası Ahmet Üstündağ (57) ve annesi Fatma Üstündağ (55) da yaralandı. Yaralılar Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü Ali Üstündağ'ın babası Ahmet Üstündağ'ı Salihli'ye doktora götürdüğü ve Salihli'den Alaşehir'e dönüşte arkadaşı Kazım Kabul'ü de otomobiline alarak Alaşehir'e doğru yola çıktıkları öğrenildi. Üzüm bağlarının içine taklalar atarak giren otomobilde hayatını kaybeden Kazım Kabul ile Ali Üstündağ'ın ikişer çocuk babası oldukları öğrenilirken, baba Ahmet ve anne Fatma Üstündağ ağır yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastane Dönüşü Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement