Hastane Koridorlarında 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Hastane Koridorlarında 23 Nisan Coşkusu

Hastane Koridorlarında 23 Nisan Coşkusu

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocukların da katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

22.04.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli aktiviteler düzenlendi.

Hastanenin Çocuk Cerrahi Servisi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, tedavi için aileleriyle polikliniğe gelen çocuklara Türk bayrağı, balon ve şeker dağıtan palyaçolar, onlarla oyunlar oynadı.

Başhekim Yardımcısı İnanç Özel ile bazı doktorlar ve ailelerin de katıldığı etkinliklerde, doyasıya eğlenen çocukların bir hayli mutlu oldukları gözlendi.

Daha sonra hastanenin 7'inci katındaki serviste tedavi gören çocukları ziyaret eden doktor ve palyaçolar, çocuklara balon ve şeker dağıtıp bayramlarını kutladı.

Etkinlik kapsamında serviste bulunan oyun salonunda da eğlence programı düzenlendi. Doktor ve hemşireler, tedavi gören çocuklarla yaş pasta kesti, müzik eşliğinde eğlendi.

Çocuk Cerrahi Servisi Uzman Doktoru Hülya Kangal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliğin ilk kez yapıldığını belirterek, "Hem çocuklarımızın bayramlarını kutlamak hem de onlara moral vermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Onların sevinçlerine hep birlikte şahit olduk. Bu bizler için de mutluluk verici" diye konuştu.

Bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Musa Zorlu, koltuğunu 6 yaşındaki İlayda Karakaş'a devretti.

Doktor önlüğü giydikten sonra başhekimlik koltuğuna oturan İlayda Karakaş, hastanede yapılan etkinliği beğendiğini belirterek, büyüyünce doktor olmak istediğini söyledi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hastane Koridorlarında 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement