Hastane Önünde Acılı Bekleyiş - Son Dakika
Güncel

Hastane Önünde Acılı Bekleyiş

Balıkesir’de, trafik kazasında hayatını kaybeden Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Barkır’ın ailesi hastane önünde göz yaşı döktü.

11.10.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç yaşta hayata gözlerini yuman Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Barkır'in ölümü sevenlerini üzüntüye boğdu. Ağır yaralı olarak Devlet hastanesine kaldırılan Şevket Barkır’ın yakınları hastaneye akın etti. Sabah saatlerinde Barkır’ın ölüm haberini alan annesi Nurhayat ve babası Ramazan Barkır göz yaşlarına boğuldu. Nurhayat Barkır, “Doktor bize iyi dedi. Yarın görüşür, konuşursunuz dedi. Sonra acı haberi aldık. Abisi hacca gitmişti onun dönüşüyle birlikte yarın toprağa vereceğiz” dedi.

BELEDİYEDE YAS

Barkır’ın ailesini teselli eden Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Burak, “Dün akşam saat 8 sularında Başkan Yardımcımız Barkır’ın kaza haberini aldık. Soğuksu mevkiinde önden giden traktöre çarparak savrulmuş. Karşıdan gelen araç da başkan yardımcımızın olduğu otomobile çarpmış. Sabah saat 4’den sonra fenalaşmış, beynindeki pıhtılaşma sonucu kaybettik. Sındırgı'nın ve ailesinin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

Hastane önünde İHA muhabirine açıklamada bulunan Gölcük Mahallesi Muhtarı Resül Köksal, “İki dönem beldemizde belediye başkanlığı yapan Şevket Barkır kardeşimiz, son seçimlerde belediye başkan yardımcısı olmuştu. Kendisini elim bir kaza sonucu kaybettik” dedi.

Şevket Barkır’ın cenazesinin yarın öğleyin Sındırgı’da toprağa verileceği öğrenildi.

BAŞKANDAN DUYGU DOLU SATIRLAR

Teknik bir gezi için İzlanda’da bulunan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, acılı haberi alınca belediyenin sosyal paylaşım sitesindeki hesabından duygu dolu satırlar paylaştı.

OTAĞ FIRINCIOĞULLARI 

BALIKESİR

 

Hastane Önünde Acılı Bekleyiş
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastane Önünde Acılı Bekleyiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement