Hastane Yöneticileri Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hastane Yöneticileri Piknikte Buluştu

Hastane Yöneticileri Piknikte Buluştu

Kütahya'da, Dumlupınar Üniveristesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yöneticileri, aileleriyle birlikte piknikte buluştu.

26.06.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, Dumlupınar Üniveristesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yöneticileri, aileleriyle birlikte piknikte buluştu.

Öncesinde personelle veya belirli birim-branşlarla düzenlenen etkinliklerle bir araya gelen yöneticiler, Ramazan öncesi istişare toplantısı amacı da taşıyan etkinlikler gerçekleştiriyor. Genel Sekreterlik ve DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticileri Enne Mesire bölgesinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Hastane Yöneticilerinin birlik ve beraberlik duygusunun geliştirilmesi, istişarelerin yapılması amacı taşıyan etkinlikte aileleri ile bir araya geldiler.

İlçelerde gerçekleştirilen organizasyonlarda öncelikle nöbetçi personellerle bir arayan gelen, onlarla sohbet eden ve hastaları ziyaret eden Genel Sekreter Dr. Mithat Ekici daha önce Gediz ve Emet ilçe hastanelerini ziyaret etmiş ve Yöneticileri ile düzenlenen organizasyonlara katılmıştı.

Bu tür etkinliklerin son derece yararlı olduğunu düşündüğünü belirten Ekici, "Hastanelerimizi mesai sonrası ve haftasonları ziyaret ediyor, nöbetçi personellerimizle buluşuyoruz. Sonrasında Yöneticilerimizle düzenlenen etkinliklerde hem istişarelerde bulunuyor hem de eğleniyoruz. Birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması için de önem arz eden bu tür etkinliklerde sorunları değerlendirdiğimiz gibi, moral de depoluyoruz" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastane Yöneticileri Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement