Hastane Yönetimi, Engelli Vatandaşları Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Hastane Yönetimi, Engelli Vatandaşları Unutmadı

Hastane Yönetimi, Engelli Vatandaşları Unutmadı

Antalya’nın Demre ilçesinde "Engelliler Haftası" etkinlikleri kapsamında ilçedeki engelli vatandaşlar, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Kazım Kazan ve beraberindeki yöneticiler tarafından ziyaret edildi.

16.05.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesinde "Engelliler Haftası" etkinlikleri kapsamında ilçedeki engelli vatandaşlar, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Kazım Kazan ve beraberindeki yöneticiler tarafından ziyaret edildi.

Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Kazım Kazan, İdari Mali İşler Müdürü Adem Şahin, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serpil Uçar, Evde Sağlık Birimi ile birlikte bedensel engelli hastaları ziyaret etti. Başhekim Murat Kazım Kazan, "İlçemizde ikamet eden engelli ve evde bakım hizmetinden yararlanan hastalarımızı ziyaret ettik. Bu hastalarımız evlerinde hayata küserek yaşamayı reddetmiş, eşleri ve akrabaları ile birlikte iş hayatlarına atılmayı tercih etmiş. Bu bizleri hem çok duygulandırdı hem de onurlandırdı. Bizler de moral verebilmek adına hastane yönetimimiz olarak onları ziyaret etmek istedik" dedi.

Op.Dr. Kazan, engelli vatandaşları kaderlerine terk etmek yerine daha çok ilgi, yardım ve sevgiyle kucaklamak gerektiğini ve bunun tüm insanların görevi olduğunu da sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastane Yönetimi, Engelli Vatandaşları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement