Hastane Yönetiminden Vali Pekmez'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hastane Yönetiminden Vali Pekmez'e Ziyaret

Hastane Yönetiminden Vali Pekmez\'e Ziyaret

Aksaray Devlet Hastanesi yöneticileri Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

22.06.2016 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Devlet Hastanesi yöneticileri Vali Aykut Pekmez'i ziyaret etti.

Ziyarete, Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Cengizhan Kılıçaslan, İdari Mali İşler Müdürü Murat Tuğrul Metin, Sağlık Bakım Müdürü Belgin Kılıç, Başhekim Yardımcısı Abdullah Alkan, Müdür Yardımcısı Ayşe Karanfil ve Metin Yıldırır katıldı. Hastane yöneticileri, görevine yeni atanan Vali Aykut Pekmez'e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Vali Aykut Pekmez de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaray Devlet Hastanesi ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Hastane Yöneticisi Cengizhan Kılıçaslan, Aksaray Devlet Hastanesi'nin son derece kaliteli bir sağlık hizmeti verdiğini belirterek, özellikle son yıllarda açılan yeni birimleri ve sağlık alanları ile Aksaraylıların başka şehirlere gitmesine ihtiyaç kalmadığını söyledi. Aksaray Devlet Hastanesi'nin adeta bölgesel hastane kapsamında hizmet verdiğini belirten Kılıçaslan, hastaneyle ilgili her gün yeni bir proje ürettiklerini ve daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için çalıştıklarını söyledi.

Vali Aykut Pekmez ise, sağlığın çok önemli bir alan olduğunu belirterek yapılan çalışmaların titizlikle takip edilmesi gerektiğini söyledi. Temennisinin kimsenin hastaneye gitmemesi olduğunu ifade eden Vali Pekmez, "Ancak hastanesiz de olmuyor. Aksaray halkımıza daha iyi sağlık hizmetleri vermek için hep birlikte çalışacağız" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastane Yönetiminden Vali Pekmez'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement