Hastanede Canına Kıyan Adamın Kaza Anı! - Son Dakika
Güncel

Hastanede Canına Kıyan Adamın Kaza Anı!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde geçtiğimiz günlerde karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu yaralı olarak kaldırıldığı hastanede intihar eden İlhan K.'nın kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

21.12.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karammürsel ilçesinde geçirdiği kaza sonrasında yaralı olarak tedavi altına alındığı Gölcük Devlet Hastanesi'nde intihar ederek hayatını kaybeden İlhan K.'nın kaza anı görüntüleri ortaya çıktı. Karamürsel ilçesinde yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışırken araç çarpması sonucu yaralanan İlhan K.'nın kaza anı çevrede bulunan bir benzin istasyonunun kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yolun kenarında bekleyen İlhan K. yoldan karşıdan karşıya geçmek için bir anda yola iniyor. O sırada yolda ilerleyen 16 YA 576 plakalı kamyon ise duramayarak İlhan K.'ya çarpıyor. 

Olayda, Burhan K. yönetimindeki 16 YA 576 plakalı kamyonun çarpması sonucu yaralanan İlhan K. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Hastanenin üçüncü katında bulunan ortopedi servisinde tedavisi devam eden İlhan K, iddiaya göre, odadaki yakınlarını ve refakatçilerini dışarıya çıkartarak odada sadece kız kardeşinin kalmasını istedi. yine i iddialara göre, aniden pencereye yönelen genç adam henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etmek istedi. Pencereden atlayan İlhan K, beton zemine düştü. Ağır yaralanan İlhan K, hastanede ameliyata alındıktan sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ancak yapılan Tüm müdahalelere rağmen İlhan K, yaşamını yitirmişti. 

GÜVEN KAYA 

Hastanede Canına Kıyan Adamın Kaza Anı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastanede Canına Kıyan Adamın Kaza Anı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement