Hastanede Darp Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Hastanede Darp Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Birecik Devlet Hastanesinde hasta yakınlarının 2 hemşire ve 2 güvenlik görevlisine saldırdığı anlar hastanedeki güvenlik kameralarınca kaydedildi.

27.11.2015 12:13  Güncelleme: 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Birecik Devlet Hastanesinde hasta yakınlarının 2 hemşireyle 2 güvenlik görevlisini darp etmesi, hastanedeki güvenlik kameralarına yansıdı.

MASADAN DÜŞÜRÜP BİLGİSAYARI FIRLATIYOR

Kamera kayıtlarında, hastanenin acil servisine gelen hasta yakınları ile hastane çalışanları arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşüyor. Kavgada hasta yakınları olduğu iddia edilen kişiler, hastane çalışanlarını darp ederek bir kişiyi masadan düşürüyor. Daha sonra hasta yakınları masa üzerindeki bilgisayar ekranı yere düşen kişiye fırlatıyor.

Bir süre sonra çevredekilerin ara girmesiyle hasta yakınları dışarıya çıkarılıyor.

BAŞHEKİM "TATSIZ BİR OLAY" DEDİ

Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Keşküş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanelerinde hasta yakınları ile hastane çalışanları arasında tatsız bir olay yaşandığını söyledi.

"ÇALIŞANLARIMIZ SALDIRIYA UĞRADI"

Sağlık çalışanları olarak vatandaşlara en güzel hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirten Keşküş, "Çalışanlarımız saldırıya uğramışlardır. Hemşirelerimiz sözlü saldırıya uğramış, ortamı yatıştırmaya çalışan güvenlik görevlilerimiz ise darp edilmiştir. Konu adli mercilere intikal edilmiş olup olayın takipçisi olacağız. Buradaki özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sağlıkta şiddeti kınıyoruz" dedi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Birecik Devlet Hastanesinin acil servisinde dün hasta yakınları ile hastane çalışanları arasında çıkanda kavgada 2 hemşireyle 2 özel güvenlik görevlisi darp edilmişti. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Hastanede Darp Güvenlik Kameralarına Yansıdı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hastanede Darp Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ...: dayak atmadan işler yurulmuyor demek 1 13 Yanıtla
  • BİR İNSAN : ABİ HARBİDEN BÖYLE İNSANLARA HİZMET GÖTÜRMEYECEKSİN.. BU NEDİR YAAA 9 0 Yanıtla
  • Kılıç: güçlrri kadına yeter köpeklrrin 7 1 Yanıtla
  • ANGARALI: hastanede bari bu halti yemeyin karaktersizlik yapmayin cahiller. cahil diyorum okuyan cahillrri de biliyoruz. yol yordam ogrenin bi yasinizin adami olun 6 0 Yanıtla
  • ....: kim ne derse desin bazıları hak ediyor. hasta yakınlarının zaten canı az, artistlik yapmaya gerek yok. tahammül edemediğiniz işi yapmayın 2 2 Yanıtla
  • .....: bunlara değil hastane sağlık ocağı bile açmayacaksın akıllansınlar sonra derlerki dövlöt bize bohmür size su bile verilmemesi lazım kalleş insanlar 3 0 Yanıtla
  • aslı: bunları ormana salın insan içine çıkarmamak lazım... 1 0 Yanıtla
  • sercanfirat: bugune kadar guvenlik olmayi dusunuyordum :) 0 0 Yanıtla
  • MEZRALI: KOYUN ORAYA İKİ TANE MEZRALI BAK BAKALIM KİMSE ÇITINI ÇIKARABİLİYORMU !!!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement