Hastanede Ek Bina İnşa Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Hastanede Ek Bina İnşa Çalışmaları Başladı

Hastanede Ek Bina İnşa Çalışmaları Başladı

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anjiyo ünitesi ile kadın doğum ve çocuk hastalıkları polikliniklerini içeren ek bina inşaatı çalışmalarına başlandı.

07.05.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde anjiyo ünitesi ile kadın doğum ve çocuk hastalıkları polikliniklerini içeren ek bina inşaatı çalışmalarına başlandı.

Ana poliklinik girişindeki otopark alanına yapılacak olan bina inşaatı nedeniyle acil servis yol güzergahının üst kısmı inşaat alanı çalışması olması sebebiyle kapandığını ve inşaat süresince hastane acil servisine alt yoldan ulaşım sağlanacağını belirten hastane yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Mustafa Erdoğan, "İnşaat tamamlanana kadar hastanemizde otopark sorunu yaşanacağı ve acil servise ulaşımda sıkıntı yaşanacağı düşünüldüğünden hasta ve yakınları ile tüm personellerimizin zorunlu olmadıkça hastaneye özel araçları ile gelmemeleri mümkün olduğunca toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlamaları, araçları ile gelmek zorunda kalan hasta ve yakınları ile personellerimizin de idaremiz tarafından belirlenen otopark alanlarını trafiği engellemeyecek başka araçların giriş çıkışına engel olmayacak şekilde kullanmaları önemle rica olunur" diye konuştu.

Erdoğan, "Halkımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek eksik hizmetleri sağlamak adına yapılacak olan çalışmalarımız sırasında oluşabilecek problemler, ses ve gürültülerden dolayı hastalarımızdan ve vatandaşlarımızdan şimdiden özür diler, çalışmalarımızı anlayışla karşılayacak olmalarını temenni ederiz" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastanede Ek Bina İnşa Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement