Hastanede Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Hastanede Korkutan Yangın

Hastanede Korkutan Yangın

Zeytinburnu'daki Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemin katında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

10.07.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'daki Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemin katında henüz belirlenemeyen bir nedenle  çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Acil servisteki hastalar tahliye edildi, bazı hastalar da ambulanslarla başka hastanelere sevk edildi. İtfaiye ekipleri duman tahliyesi yaptı. Yangın alevler etrafa yayılmadan söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Kazlıçeşme Belgrat Kapı Yolu Caddesi üzerinde bulunun Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangın zemin katta başladı. İddialar göre, saat 11.30 sıralarında, jeneratör bölümünün yanında bulunan elektrik panosu alev aldı. Durumu fark eden görevliler durumu itfaiyeye bildirdi. Yedikule ve Zeytinburnu itfaiye grubuna bağlı ekipler yangına müdahale ederek, alevler etrafa yayılmadan söndürdüler.   Hastanenin acil servisi yoğun duman altında kaldı. Burada tedavi gören hastalara ilk müdahaleyi sağlık görevlileri yaptı. Hastalar görevliler tarafından dışarıya çıkarıldı. Bazı hastalar ambulanslarla başka hastanelere sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin duman tahliyesi yaptı, hastaneye kısa süreliğine elektrik verilemedi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, polis  soruşturma başlattı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastanede Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement