Hastanede Tekerlekli Sandalyeden Düşen Kadın Hasta 13 Gün Sonra Öldü - Son Dakika
Güncel

Hastanede Tekerlekli Sandalyeden Düşen Kadın Hasta 13 Gün Sonra Öldü

Hastanede Tekerlekli Sandalyeden Düşen Kadın Hasta 13 Gün Sonra Öldü

Bursa'da şeker hastası 65 yaşındaki Ayten Çalışkan'ın, tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, tekerlekli sandalyeden düştükten 13 gün sonra yaşamını yitirdi.

10.02.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da şeker hastası 65 yaşındaki Ayten Çalışkan'ın, tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, tekerlekli sandalyeden düştükten 13 gün sonra yaşamını yitirdi. Ayşe Çalışkan'ı tekerlekli sandalyeden hastabakıcı ile temizlik görevlilerinin düşürdüğünü ileri süren yakınları suç duyurusunda bulunmuştu.

Kestel İlçesi'nde oturan şeker hastası olan Ayten Çalışkan, geçen 15 Ocak günü Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne tedavi olmak amacıyla çocukları tarafından yürüyerek götürüldü. Hastanede yatarak tedavi gören Çalışkan, 26 Ocak tarihinde bu kez kalp tedavisi için kardiyoloji servisine nakledilmek istendi. Ayten Çalışkan, iddiaya göre yatağından hastabakıcı ve temizlik görevlileri tarafından alınıp, tekerlekli sandalyeye konulmak istenirken düştü. Boynunda ve kalçasında kırıklar oluşan Çalışkan'a ilk müdahale doktorlar tarafından yapıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan talihsiz kadın, pazar gecesi yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Otopsisi yapılan Ayten Çalışkan dün Kestel İlçesi Çınar Camii'nde kılınan öğle namazından sonra toprağa verildi.

Ayten Çalışkan'ın yakınlarının, hastanede hastabakıcı ve temizlikçiler tarafından tekerlekli sandalyeden düşürüldüğü iddiasıyla yaptıkları suç duyurusu üzerine boşlatılan soruşturma devam ediyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastanede Tekerlekli Sandalyeden Düşen Kadın Hasta 13 Gün Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement