Hastanede Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Hastanede Yangın Çıktı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Hastaneden görüntüler Yangın merdivenine çıkan hasta ve yakınları İtfaiye ekiplerinin çalışması Tahliye edilen hastalar ile ropörtaj Hastaların tekrar içeri alınması Hastane Başhekimi Birol Durukan ile ropörtaj - Alsancak Devlet Hastanesinde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü Başhekim Durukan: "Hasta tuvaletinde çıkan yangında çok şükür herhangi bir hastamıza veya personelimize bir şey olmadı" Konak ilçesinde Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

29.04.2016 05:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Hastaneden görüntüler

Yangın merdivenine çıkan hasta ve yakınları

İtfaiye ekiplerinin çalışması

Tahliye edilen hastalar ile ropörtaj

Hastaların tekrar içeri alınması

Hastane Başhekimi Birol Durukan ile ropörtaj - Alsancak Devlet Hastanesinde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü

Başhekim Durukan:

"Hasta tuvaletinde çıkan yangında çok şükür herhangi bir hastamıza veya personelimize bir şey olmadı"

Konak ilçesinde Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesinin beşince katında bulunan hasta tuvaletinde yangın çıktı.

Katta bulunan personel yangına ilk müdahaleyi yaparken, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Serviste ve yangının çıktığı katta tedavi gören bazı hastalar ve refakatçileri, dumandan etkilenmemek için yangın merdivenine çıktı. Hasta ve yakınları daha sonra itfaiye ekiplerince hastane bahçesine tahliye edildi. Kısa süreli paniğe neden olan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Hastane Başhekimi Opr. Dr. Birol Durukan, gazetecilere yaptığı açıklamada, erken bildirim sisteminin devreye girmesiyle yangına çok çabuk müdahale edildiğini, hasta ve yakınlarının dumandan etkilenmemeleri için tahliye edildiğini aktardı.

Yangının ilk belirlemelere göre beşince kattaki hasta tuvaletinde bulunan elektrik kontağından çıktığını belirten Durukan, "Çok şükür herhangi bir hastamıza veya personelimize bir şey olmadı." dedi.

Yangının söndürülmesinin ardından hastalar ve refakatçiler diğer katlardaki odalara yerleştirilmek üzere tekrar içeri alındı.

Hastanede Yangın Çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hastanede Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement