Hastanede Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Yerel

Hastanede Yangın Tatbikatı

Hastanede Yangın Tatbikatı

Oltu Devlet Hastanesi'nde düzenlenen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

25.06.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu Devlet Hastanesi'nde düzenlenen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Oltu Devlet Hastanesi'nde 2005 yılından beri düzenli olarak her yıl yapılan yangın tatbikatı yine gerçeğini aratmadı.

Sivil savunma çalışmaları kapsamında gerçekleştiren yangın tatbikatıyla hastanenin sivil savunma açısından ne denli hazırlıklı olduğu ölçülüyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin de katıldığı yangın tatbikatında yangına müdahale eden ekipler, hasta ve hasta yakınlarının meraklı bakışları arasında yaralıları kurtarmaya çalıştı.

İtfaiye ekipleri kısa süre içerisinde hastaneye girerek derhal yangına müdahale ederken tatbikat gereği yangın çıkarılan alan sivil savunma görevlileri tarafından yangın tüpleriyle söndürülerek kontrol altına alındı.

Hastane Personel Şefi olan ve aynı zamanda Sivil Savunma Amirliği görevini yürüten Güven Çevik yönetiminde gerçekleştirilen yangın tatbikatında hastaların can güvenliği ön planda tutuldu.

Güven Çevik tatbikat sonrası yaptığı değerlendirmede; "Personelimizin, hastalarımızın can ve mal güvenliği açısından yıl da bir kez olmak üzere yangına ne kadar hazır olduğumuzu görme fırsatı yakalıyoruz. Kurtarma, söndürme ve ilk yardım ekipleri ile hastanemiz ikinci katında bulunan eczanede çıkan yangına ekiplerimizle müdahale edildi. Yine aynı katta bulunan KBB Servisindeki hastalarımızın da nakli yapıldı." şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastanede Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement