Hastaneden Çıktıktan Sonra Tekrar Bıçaklanan Şair İkincisinde Kurtulamadı - Son Dakika
Güncel

Hastaneden Çıktıktan Sonra Tekrar Bıçaklanan Şair İkincisinde Kurtulamadı

Hastaneden Çıktıktan Sonra Tekrar Bıçaklanan Şair İkincisinde Kurtulamadı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen olayda bir genç hayatını kaybetti.

25.06.2014 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen olayda bir genç hayatını kaybetti. 3 ay evvel de bıçaklandığı ve kısa süre önce hastaneden taburcu olduğu öğrenilen gencin bir şiir kitabı bulunuyordu.

Olay, Balıkpazarı 1 Nolu Cadde'de meydana geldi. Metin A. ile tartıştığı öğrenilen İsmail G. (28) bıçakla ağır yaralandı. Olaya polis ekipleri anında müdahale ederken, yaralı İsmail G. ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa'ya sevk edilen İsmail G. kurtarılamadı. Polis, esnaflık yapan zanlı Metin A'yı arıyor.

Hayatını kaybeden İsmail G'nin 3 ay önce de benzer bir bıçaklama olayına maruz kaldığı ve kısa süre önce hastaneden taburcu olduğu öğrenildi. İsmail G.'nin bir de şiir kitabı olduğu ifade edildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastaneden Çıktıktan Sonra Tekrar Bıçaklanan Şair İkincisinde Kurtulamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kadıköy'de Otomobil Kazası: Bir Kişi Yaralandı
    15:44 Kadıköy'de Otomobil Kazası: Bir Kişi Yaralandı

    Kadıköy'de seyir halindeki bir otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki araca çarptı, ardından takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Samsun'da Tır ile Otomobil Çarpıştı, Maddi Hasarla Atlatıldı
    15:44 Samsun'da Tır ile Otomobil Çarpıştı, Maddi Hasarla Atlatıldı

    Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir tır ile bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü bariyerlere çarptı. Kazada sadece maddi hasar meydana geldi ve polis tutanak tuttu.

  • Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Belediyenin Mali Durumunu Açıkladı
    15:44 Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Belediyenin Mali Durumunu Açıkladı

    Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, belediyenin mali durumunu paylaşarak gelecekte neler başarabileceklerini göstereceklerini söyledi.

  • Çay Üreticileri Budama Yapmazsa ÇAYKUR'a Çay Satamayacak
    15:41 Çay Üreticileri Budama Yapmazsa ÇAYKUR'a Çay Satamayacak

    Çay Üreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Mavi, bu yıl budama yapmayarak çayını ÇAYKUR'a değil de özel sektöre satmayı düşünen üreticileri uyararak 'Ayağımızı denk alalım. Üreticiler budamalarını yapsınlar' dedi. Havaların ısınması ile çay üreticileri gübreleme ve budama işlemleri için çay bahçelerine girmeye başladı. ÇAYKUR'a çay satmak için üreticilerin çay tarım arazilerinin 10'da 1'ini budamak zorunda olduğunu hatırlatan Mavi, bu işlemi gerçekleştirmeyen üreticilerin ise her yıl olduğu gibi bu yıl da ÇAYKUR'a çay satamayacağını uyarısında bulundu.

  • Mardin'de Tehlikeli Motosiklet Sürüşü
    15:40 Mardin'de Tehlikeli Motosiklet Sürüşü

    Mardin'in Midyat ilçesinde, motosikletin üzerinde yüz üstü yatarak sürat denemesi yapan gençlerin görüntüleri, pes dedirtti. Görüntülerde, 3 gencin sürat yaparken, 2 gencin ise motosikletin üstüne yatarak ilerledikleri anlar saniye saniye görülebiliyor. Motosiklete yüz üstü yatarak sürat denemesi yapan sürücüler, hem kendilerini hem de diğer araçlardaki sürücülerin canını hiçe saydılar.

  • Samsun'da birinci kattaki evin balkonundan düşen 2 yaşındaki çocuk hastanelik oldu
    15:40 Samsun'da birinci kattaki evin balkonundan düşen 2 yaşındaki çocuk hastanelik oldu

    Samsun'un Atakum ilçesinde birinci kattaki evin balkonundan düşen yabancı uyruklu 2 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuğun sağlık durumu iyi.

  • İzmir'de çıkan yangında 3 çocuk babası adam hayatını kaybetti
    15:40 İzmir'de çıkan yangında 3 çocuk babası adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Bayındır ilçesinde bulunan bir evde çıkan yangında, 43 yaşındaki 3 çocuk babası Muhsin Ülker hayatını kaybetti. Yangın, sabah saatlerinde meydana geldi ve alevler kısa sürede evi sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı. Evde yapılan incelemede, Muhsin Ülker'in hayatını kaybettiği tespit edildi ve cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Osmangazili Muhtarlar Mazbatalarını Aldı
    15:38 Osmangazili Muhtarlar Mazbatalarını Aldı

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, Osmangazili muhtarlara mazbatalarını teslim etti. Başkan Aydın, yeni dönemin tüm muhtarlar için hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Belli Oldu
    15:38 Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Belli Oldu

    31 Mart seçimlerinin ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri belirlendi. AK Parti, MHP, CHP, YRP, İYİ Parti ve BBP'den oluşan mecliste toplamda 70 üye yer alıyor.


Advertisement