Hastaneden Firar Eden Hükümlü Saklandığı Bodrum'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Hastaneden Firar Eden Hükümlü Saklandığı Bodrum'da Yakalandı

Hastaneden Firar Eden Hükümlü Saklandığı Bodrum\'da Yakalandı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, tedavi için getirildiği Devlet Hastanesinde, jandarmaların elinden kaçan hırsızlıktan hükümlü 23 yaşındaki A.C.A., 45 dakika sonra saklandığı evin bodrum katında yakalanıp, tekrar cezaevine götürüldü.

30.09.2014 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, tedavi için getirildiği Devlet Hastanesinde, jandarmaların elinden kaçan hırsızlıktan hükümlü 23 yaşındaki A.C.A., 45 dakika sonra saklandığı evin bodrum katında yakalanıp, tekrar cezaevine götürüldü.

Burhaniye Cezaevi'nde yatan hırsızlıktan hükümlü A.C.A., dişlerindeki rahatsızlığı nedeniyle, bugün saat 14.30 sıralarında, tedavisi için Burhaniye Devlet Hastanesi Diş Polikliniği'ne getirildi. Burada sıra beklerken A.C.A., kaçmaya başladı. Aliçetinkaya Caddesi'ne boyunca peşine düşen jandarmalardan kaçan A.C.A, Kadir Efe Caddesi'ne girerek, kalabalıkta izini kaybettirdi. Jandarma, polis ekiplerinin de desteğiyle bölgede firari hükümlünün yakalanması için çalışma başlattı.

Cadde boyunca bütün binaların bahçe ve bodrum ile kömürlüklerini arayan güvenlik güçleri A.C.A.'yı saklandığı aynı caddeki bir evin bodrum katında yakaladı. A.C.A., tekrar cezaevine götürüldü. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastaneden Firar Eden Hükümlü Saklandığı Bodrum'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement