Hastaneye Getirilen Mahkumun Kaçırılması - Son Dakika
Güncel

Hastaneye Getirilen Mahkumun Kaçırılması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yakalanan mahkumun Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilmesi - Getirildiği hastaneden kaçan Hünkar Karataş Beyoğlu'nda düzenlenen operasyonla yakalandı Cezaevinden muayene için getirildiği hastaneden kaçan Hünkar Karataş, düzenlenen operasyonla Beyoğlu'nda yakalandı.

26.04.2016 02:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yakalanan mahkumun Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilmesi - Getirildiği hastaneden kaçan Hünkar Karataş Beyoğlu'nda düzenlenen operasyonla yakalandı

Cezaevinden muayene için getirildiği hastaneden kaçan Hünkar Karataş, düzenlenen operasyonla Beyoğlu'nda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Sütlüce'de bir evde gizlendiği tespit edilen Karataş'ın yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenlendi. Karataş ve saklanmasına yardım ettikleri öne sürülen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Karataş'ın gizlendiği evde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 5 polis yeleği, 6 polis şapkası, 3 kelepçe, 2 polis rozeti ele geçirildi.

Hünkar Karataş ve diğer 2 şüpheli sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Silahlı yağma suçundan hakkında 150 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Hünkar Karataş, 11 Mart tarihinde tutuklu bulunduğu Metris Ceza İnfaz Kurumundan diş tedavisi için Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine getirilmişti. Hastanede tuvalete götürülen mahkum Karataş silahlı bir kişinin yardımıyla kendisine eşlik eden jandarma ekiplerine silah doğrultarak hastaneden koşarak ayrılmıştı. Hastane dışında yaşanan kovalamacada Karataş'a yardım eden B.Y, çıkan çatışma sonucu yaralı olarak yakalanırken Karataş kaçmıştı.

Hastaneye Getirilen Mahkumun Kaçırılması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hastaneye Getirilen Mahkumun Kaçırılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement