Hastaneye Giden Yaşlı Kadın Yolda Kapkaçcı Saldırısına Uğradı - Son Dakika
Güncel

Hastaneye Giden Yaşlı Kadın Yolda Kapkaçcı Saldırısına Uğradı

Hastaneye Giden Yaşlı Kadın Yolda Kapkaçcı Saldırısına Uğradı

Beyoğlu-Hasköy'de sağlık ocağına yürüyerek giden 65 yaşındaki Melahat B.'ye arkadan yaklaşan bir saldırgan içerisinde telefon ve parası bulunan çantasını kaparak kaçtı.

23.07.2015 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu- Hasköy'de sağlık ocağına yürüyerek giden 65 yaşındaki Melahat B.'ye arkadan yaklaşan bir saldırgan içerisinde telefon ve parası bulunan çantasını kaparak kaçtı.

Olay sırasında park halindeki bir otomobilin üzerine kapaklanan Melahat B. yere düşmekten son anda kurtuldu. Piripaşa Mahallesi, Ahbap Sokak' ta saat 9.30 sıralarında meydana gelen olayda, sağlık ocağına yürüyen yaşlı kadına saldıran kapkaççı, içerisinde 400 Euro ve 60 TL. bulunan çantasını kaparak kaçtı. İlk şokun ardından Melahat B. mahalle sakinlerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve ev kadınının yakın akrabaları geldi. Polis çevredeki güvenlik kamera görüntülerinden 20-25 yaşlarındaki kapkaççının eşkalini belirledi.

Kapkaççının parayı aldıktan sonra attığı, içerisinde kimlik ve bazı özel eşyalarının bulunduğu çanta, bir süre sonra sokak üzerinde bulundu. Melahat B. habercilerin sorusuna;?Bir kişiydi. Çantamı aldı, beni arabaya itti. Bu sokaktan doğru gitti. İçerisinde 400 euro ve 60 TL vardıö dedi. Polisin saldırganı yakalamak için çalışması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastaneye Giden Yaşlı Kadın Yolda Kapkaçcı Saldırısına Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement