Hasyurt Tarım Fuarı 7 Mayıs'ta Başlayacak - Son Dakika
Yerel

Hasyurt Tarım Fuarı 7 Mayıs'ta Başlayacak

Hasyurt Tarım Fuarı 7 Mayıs\'ta Başlayacak

Antalya'nın Finike ilçesine bağlı Hasyurt Mahallesinde 22 yıldan bu yana düzenlenen Tarım Fuarının 23'üncüsü 7 Mayıs'ta başlayacak.

18.04.2014 10:09  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Finike ilçesine bağlı Hasyurt Mahallesi'nde 22 yıldan bu yana düzenlenen "Tarım Fuarı"nın bu yıl 23'üncüsü 7 Mayıs'ta başlayacak.

Büyükşehir Yasası gereği Hasyurt Beledeiyesi'nin kapatılması ve tüm yetkilerin Finike Belediyesine devredilmesi sonucu organizasyonu Finike Belediyesi üstlenecek. Finike Belediyesi'nin fuar çalışmaları ile ilgili olarak düzenlediği toplantıya Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, Finike Ziraat Odası başkanı Halil Sarıçobanoğlu, Demre Ziraat Odası Başkanı Musa Sarıca, Finike Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Remzi Aslan, Demre Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hüseyin Şahin, Finike Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu yaptığı açıklamada, "Bu yıl 23'üncüsü düzenlenecek olan Hasyurt Tarım Fuarı stantların yüzde 70 satıldı. Kalan boş stantlar da önümüzdeki günlerde sahibi bulacaktır. 7 Mayıs'ta açılacak fuar 4 gün sürecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasyurt Tarım Fuarı 7 Mayıs'ta Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement