Hatalı Park Yüzünden Evlerine Giremediler - Son Dakika
Yerel

Hatalı Park Yüzünden Evlerine Giremediler

Hatalı Park Yüzünden Evlerine Giremediler

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir apartmanın sakinleri, binanın kapısının önüne park edilen araç nedeniyle evlerine girmekte zorluk çekti.

23.05.2016 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir apartmanın sakinleri, binanın kapısının önüne park edilen araç nedeniyle evlerine girmekte zorluk çekti.

İddiaya göre, akşam saatlerinde düğüne gelen bir kişi, Camiatik Mahallesi Işık Sokak'ta aracını bir evin kapısının önüne park etti. Evine gelen apartman sakinleri kapının önüne park edilen aracı görünce şok oldu. Kapının önüne park edilen araç nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşlar çileden çıktı.

Sürücünün duyarsızlığına tepki gösteren apartman sakini Kemalettin Yavuz, "Gece eve diye geldik, bir araç kapının önüne park edilmiş. Arabamda uyuyan oğlum vardı, onu alıp eve girecektim, kapının dibine park edilmiş bu yüzden eve giremedik. Düğüne anons ettirdik kimse gelmedi. Duyarsızlığın bu kadarı mı olur" diye konuştu.

Yaklaşık bir saat sonra aracının başına gelen sürücü, apartman sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı. Hatalı olduğunu fark eden sürücü, çileden çıkan ev sahiplerinden özür diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatalı Park Yüzünden Evlerine Giremediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement