"Hatamın Cezasını Çekiyorum" - Son Dakika
Magazin

"Hatamın Cezasını Çekiyorum"

"Hatamın Cezasını Çekiyorum"

'Uyuşturucu Temin Etmek' Suçundan, 5 Yıldan 15 Yıla Kadar Hapis Cezası İstemiyle Yargılanan Oyuncu...

02.12.2013 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Uyuşturucu temin etmek' suçundan, 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan oyuncu Gizem Karaca, yaşadıklarını anlattı.

İşte "2. Sayfa" programına konuk olan Karaca'nın açıklamaları...

"O olaydan sonra 'hiç umurumda değil, çok mutluyum' diyemem. 20 yaşında bir insan için çok ağır bir yük. İnsan her şeyden bir ders çıkarıyor. Şanslıyım genç yaşta bu oldu, şu an öğrenmiş oldum. Bir hatam oldu, hatamın cezasını çekiyorum. Bundan sonra böyle bir hata olmayacak. Sıkıntısız bir şekilde atlatacağım. Olaylar beni olgunlaştırdı. Artık herkese her şeye daha dikkat ediyorum."

Karaca "Yanlış arkadaş kurbanı mı oldun" sorusuna ise, "İnsanlar 'Çok bunalımda, çok depresyonda olduğu için başladı, bir arkadaşı sanki zorla başlattı' diye düşünüyor, öyle sanıyor. Halbuki her şey kendi kararın. Zararın da kendine. Birçok etken olabilir. Çevre olabilir, insanlar olabilir. 'Sebebi budur' diyeceğin bir şey yok."

Oyuncu, Çağatay Ulusoy'un "Bizim piyasada çoğu insan uyuşturucu kullanıyor" sözleri için ise, "Halbuki Çağatay bambaşka bir şey söyledi. Ama öyle yansıdı. Şunu söylemeliyim, sadece sanat dünyası için böyle bir durum yok. Bütün yükün bizlere kalması doğru değil." dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Hatamın Cezasını Çekiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement