Hatay Akdeniz Anemisi Melek'in Nakil Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Hatay Akdeniz Anemisi Melek'in Nakil Heyecanı

Hatay Akdeniz Anemisi Melek\'in Nakil Heyecanı

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde Akdeniz anemisi hastası 9 yaşındaki Melek Sürer, 7 yaşındaki kardeşi Ahmet Emir'den yapılacak ilik nakli ile sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.

19.11.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde Akdeniz anemisi hastası 9 yaşındaki Melek Sürer, 7 yaşındaki kardeşi Ahmet Emir'den yapılacak ilik nakli ile sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.

Reyhanlı'da kiralık evde yaşayan ve gündelik işlerde çalışan 43 yaşındaki Hamit ile ev kadını 33 yaşındaki Emine Sürer, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çocuklarına yapılacak ilik hakli için hazırlanıyor. Kızları Melek'e oğulları Ahmet Emir'den nakil yapılacağını anlatan anne Emine Sürer, kızının sağlık koşullarının takip edildiğini uygun değerlere yaklaşıldığında operasyonun gerçekleştirileceğini söyledi. Kızının 2 ay hastane yatacağını, 2 ay da terapi dönemi olacağını belirten Emine Sürer, "4 aylık bir süreci Ankara'da geçireceğiz. Maddi imkanız yok, yardımseverlerin desteğine ihtiyacımız var"dedi. Sabit bir işi ve sosyal güvencesi olmayan baba Hamit Sürer ise, evinde kullandığı birçok eşyasını satarak bugünlere kadar geldiğini, Ankara'ya gidip gelecek ekonomik gücü kalmadığını söyledi.

ÇOK SEVİNÇLİYİM

Kardeşinden gerçekleşecek ilik nakli ile sağlığına kavuşacağı günleri sabırsızlıkla bekleyen Melek Sürer ise, "Çok sevinçliyim. Kanımdaki demir değerinin düşmesi için verilen bekliyorum. İlik naklinin gerçekleşmesini, sağlığıma kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay Akdeniz Anemisi Melek'in Nakil Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement