Hatay Basınına "Muhabir Eğitim Semineri" - Son Dakika
Yerel

Hatay Basınına "Muhabir Eğitim Semineri"

Basın İlan Kurumu (BİK) Hatay Şubesi, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) ve Antakya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) işbirliğiyle düzenlenen "Muhabir Eğitim Semineri" kapsamında Hatay Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Alay Komutanlığı...

04.04.2013 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın İlan Kurumu (BİK) Hatay Şubesi, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) ve Antakya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) işbirliğiyle düzenlenen "Muhabir Eğitim Semineri" kapsamında Hatay Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Alay Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü çalışanları, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hatay Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Murat Dinçaslan, Basın İlan Kurumu Hatay Şubesi'nde gerçekleşen etkinlikte yaptığı konuşmada, basın mensuplarıyla emniyet güçlerinin iyi ilişkiler içerisinde olması gerektiğine dikkat çekti.

İl Jandarma Alay Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Hasan Hüseyin Güzeldal ise Hatay basınının özverili çalıştığını belirterek tüm basın çalışanlarına başarı diledi.

Etkinliğe ayrıca İl Jandarma Alay Komutanlığında görevli Kıdemli Başçavuş Metin Hasbütün katıldı.

2 gün sürecek etkinlik kapsamında derslere İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Hatay Valiliği Protokol Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü'nden yetkili eğitimciler katılacak.

Hatay'da görev yapan basın mensuplarının mesleki tecrübe ve birikimlerini artırmayı hedefleyen eğitim programında, basın mensuplarının polis ve jandarma ekipleriyle ilişkileri, haber takibi sırasında uyulması gereken protokol kuralları ve temel ilk yardım bilgileri verilecek. - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Basınına 'Muhabir Eğitim Semineri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement