Hatay Bm?nin Yardım Konvoyu 6 Gündür Cilvegözü'nde Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Hatay Bm?nin Yardım Konvoyu 6 Gündür Cilvegözü'nde Bekliyor

Hatay Bm?nin Yardım Konvoyu 6 Gündür Cilvegözü\'nde Bekliyor

BM'nin yardım konvoyu 6 gündür Cilvegözü'nde bekliyorBirleşmiş Milletler'in (BM) Suriye'nin Halep kentine göndermek üzere yükleyerek Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'na getirdiği yardım konvoyu, yol güvenliği olmadığı için 6 gündür bekliyor.

18.09.2016 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BM'nin yardım konvoyu 6 gündür Cilvegözü'nde bekliyor

Birleşmiş Milletler'in (BM) Suriye'nin Halep kentine göndermek üzere yükleyerek Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'na getirdiği yardım konvoyu, yol güvenliği olmadığı için 6 gündür bekliyor.

İç savaşın devam ettiği Suriye'de ateşkes ilan edilmesinin ardından BM'nin Reyhanlı'daki depolarından yüklenen 40 yardım TIR'ı 13 Eylül'de Cilvegözü Sınır Kapısı'na getirildi. Cilvegözü'nde gümrük sahasında alınan konvoydaki TIR'larda insani ihtiyaç maddeleri, çocuk kıyafetleri ve oyuncaklar bulunuyor. Suriye rejimi ile yapılan görüşmelerden sonra bu sabah erken saatlerde 40 TIR'dan 20'sinin Halep'e hareket etmesi planlandı. Ancak, yapılan görüşmelerde güvenliğin sağlanamaması nedeniyle TIR'lar gümrük sahasından çıkış yapamadı. Suriye rejimi ile görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI (Hatay), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay Bm?nin Yardım Konvoyu 6 Gündür Cilvegözü'nde Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement