Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'a Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'a Tebrik Ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş\'a Tebrik Ziyareti

Türk Metal Sen Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Bölge Başkanı Metin Önde, 30 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Lütfü Savaş'a tebrik ziyaretinde bulundular.

16.04.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Metal-Sen Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Bölge Başkanı Metin Önde, 30 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Lütfü Savaş'a tebrik ziyaretinde bulundular.

Savaş, ziyarette ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının yönetim alanındaki katılımcı yönlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacaklarını belirtti.

Türk Metal-Sen Genel Başkanı Kavlak da Hatay'ın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın hemşehrilerinin gösterdiği teveccühe layık olacağından şüphe etmediklerini ifade ederek, görevinde başarılar diledi.

Türk Metal-Sen Bölge Başkanı Önde ise Savaş'ın Antakya Belediye Başkanlığı görevinde ortaya koyduğu başarılı çalışmaları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de sürdürerek barış ve birliktelik ruhuyla hareket edeceğinden emin olduğunu kaydettii. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'a Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement