Hatay Büyükşehir Belediye'de Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye'de Sezon Hazırlıkları

Hatay Büyükşehir Belediye\'de Sezon Hazırlıkları

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Hatay Büyükşehir Belediye, sezon hazırlıklarını sürdürdü.

28.08.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Hatay Büyükşehir Belediye, sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Turuncu-beyazlı ekip, Antakya Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sezona hazırlanıyor. Tamamı yeni transferlerden oluşan takımın yerli oyuncuları, bu sezon Türkiye Kupası ve ligde başarılı olacaklarına inanıyor.

Galatasaray Odeabank'tan transfer olan Gülşah Gümüşay, AA muhabirine, öncelikle Türkiye Kupası'nda gruplardan çıkarak finallere katılmayı hedeflediklerini söyledi.

Ligde de ilk 8'de yer alıp, play-off oynamayı amaçladıklarını vurgulayan Gümüşay, "İdmanlarımız gayet iyi gidiyor. Yabancı oyuncularımız eksik. Onlar da aramıza katıldığında iyi bir takım ruhu oluşturacağımıza inanıyorum" dedi.

Yasemin Saylar da sezona Türkiye Kupası maçlarıyla başlayacaklarını hatırlatarak, bu maçları başarıyla geçirip, taraftar desteğiyle yeni sezonda başarıya ulaşacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Geçen sezon 2. Lig'de oynadığı Ankara Ormanspor'da şampiyonluk yaşayan Duygu Fırat da Hatay Büyükşehir Belediye forması giyecek olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Altyapıdan yetişen 13 yaşındaki Buket Ünal da A takımla antrenmanlara çıkma şansı bulduğuna sevindiğini, forma şansı bulursa takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Büyükşehir Belediye'de Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement