Hatay'da 3 Suriyeli Evde Ölü Olarak Bulundu - Son Dakika
Güncel

Hatay'da 3 Suriyeli Evde Ölü Olarak Bulundu

Hatay\'da 3 Suriyeli Evde Ölü Olarak Bulundu

Hatay'da 2'si kadın Suriyeli 3 sığınmacı, kiraladıkları evde başlarından tabancayla vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

21.08.2014 22:57  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık bir yıl önce ülkelerindeki savaştan kaçarak Hatay'a gelen 2'si kadın 3 Suriyeli, merkez Antakya İlçesi Meydan Mahallesi Saka Çarşısı Aysel Sokak 54 numaralı evin 3'üncü katını kiralayarak oturmaya başladı.

EV SAHİBİNE KAPIYI KİMSE AÇMADI

İddiaya göre, ev sahibi geçtiğimiz günlerde su faturasını kiracılarına vermek için eve gitti, ancak kapıyı kimse açmadı. Geri dönen ev sahibi, salı akşamı yeniden kiracılarının kapısını çaldı.

ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ CESETLERİ BULDU

Kapı yine açılmayınca durumdan şüphelenen ve evden kötü kokuların geldiğini fark eden ev sahibi, yanındaki yedek anahtarla kapıyı açarak eve girdi. Evde 21 yaşındaki Mohammad A.A, H.H. ve M.H.'nin çürümeye başlamış cesedini buldu.

BAŞLARINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLER

Ev sahibi hemen polise ihbarda bulunup olayı bildirdi. Olay yerine gelen ve bölgeyi çembere alan Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri cesetler üzerinde yaptıkları ilk incelemede, Suriyeli 3 kişinin de başlarından tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

FAİLLER BELİRLENDİ

Cesetlerin Suriye uyruklu kişilere ait olduğu anlaşıldıktan sonra bölgede geniş çaplı araştırma yapan emniyet güçleri, olayın faillerini yakalamak için eve yakın bölgedeki güvenlik kameraları ve MOBESE görüntülerini incelemeye aldı. Soruşturmasını çok yönlü olarak sürdüren emniyet güçlerinin, izledikleri kamera görüntülerinden olayın faili olabilecek kişileri belirledikleri ve bu isimlerin yakalanması için çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'da 3 Suriyeli Evde Ölü Olarak Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • MEHMET RIZA ÇİLOĞLU: Hemde ne günah can almak insanlaramı düştü. . . 49 14 Yanıtla
  • kutlulu: suriyelinin biri ev sahibini öldöriyor halk her gördöğü suryeliye saldıriyor antepli başka bir ilde birisini vursa butun antepli suçlumu kaldıki devlet bunlara yol açmış sorun varsa sesini devlete duyrusun zaten perişan malından canından olmuş muhakak içlerinde kötuleride var ama iyileride var 31 10 Yanıtla
  • Deli: Bu insanlar içeri alınıp ortaya bırakıldı. . sadece belli yerlerde ikamet ettirilseydi ve onlara özel haklar verilmeseydi vatandaşın da tepkisini toplamazlar ve daha rahat ederlerdi. . Savaştan kaçıp ülkemize sığınan bu insanları kullandı bazilari. . Onların da yanlışları var. . Ama kötülerin yanında iyileri de var. . O insanların yerinde bizler de olabilirdi. . Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum Savaştan kaç gel , burada pisi pisine öldürsünler. 17 3 Yanıtla
  • BY TOSYALI: VURANLARIN ELLERİNE SAĞLIK. MEMLEKETİ MELEKET OLMAKTAN ÇIKARTTILAR. ELLERİNDEN GELSE BİZİ KOVACAKLAR. 8 2 Yanıtla
  • halkım: abi bu vatan haninlerini derhal ülkeden cıkarın halk suriyeli vatan hainlerini istemiyor halk ayaklanması değilmiydi bunların savaşı ama hepsi kaçtı hain bu pislik suriyelileri derhal ülkemizden cıkarın yoksa halk bunları cıkaracak ülkeden 3 2 Yanıtla

Advertisement