Hatay'da 5'inci Kattaki Dairenin Balkonu Çöktü: 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Hatay'da 5'inci Kattaki Dairenin Balkonu Çöktü: 2 Yaralı

Hatay\'da 5\'inci Kattaki Dairenin Balkonu Çöktü: 2 Yaralı

Hatay'da bir apartmanın 5'inci katındaki dairenin balkonu, üzerinde kimsenin olmadığı sırada çöktü. Beton parçaları iki kişiyi yaraladı.

21.06.2016 18:57  Güncelleme: 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Defne İlçesi'nin Sümerler Mahallesi'nde Emre Apartmanı'nın 5'inci katındaki dairenin balkonu, bugün saat 15.00 sıralarında büyük bir gürültüyle çöktü. Beton parçaları o sırada kaldırımda boya yapan bir işçinin ve park halindeki otomobilin üzerine düştü. İşçi, başında düşen betonlarla kanlar içerisinde yere yığılırken, otomobilde bulunan kadın da parçaların camı parçalayıp içeri girmesi sonucu yaralandı.

FACİA UCUZ ATLATILDI

Yaralılara ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Olay yerine gelen ambulansla Antakya Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralıların tedavilerinin ardından taburcu edildiği belirtildi. Çevre sakinleri, balkonun çöktüğü caddenin normalde çok kalabalık olduğunu, ancak aşırı sıcak hava nedeniyle insanların dışarı çıkmadıklarını, bu nedenle facianın ucuz atlatıldığını söyledi.


ÇÖKMENİN NEDENİ RUTUBET VE ÇÜRÜME

Hatay'ın Defne Belediyesi'ne bağlı ekipler, balkonu çöken binada ve dairede inceleme yaptı. Binanın 34 yıllık olduğu belirtilirken, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman da olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı.

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli da çökmenin rutubet ve çürümeden kaynaklı olduğunu söyledi.



Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Hatay'da 5'inci Kattaki Dairenin Balkonu Çöktü: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement