Hatay'da Gösteride Ölen Ahmet Atakan'la İlgili Tüm Görüntüler İnceleniyor(4) - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Gösteride Ölen Ahmet Atakan'la İlgili Tüm Görüntüler İnceleniyor(4)

Hatay\'da Gösteride Ölen Ahmet Atakan\'la İlgili Tüm Görüntüler İnceleniyor(4)

CHP'li AKGÖL.CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Ahmet Atakan'ın Armutlu Mahallesi Gündüz Caddesi'ndeki 5 katlı Görgün Apartmanı'ndan düştüğünün görüntülerle netleştiğini, ancak, ölüm nedeni hakkında şüpheleri olduğunu söyledi.

11.09.2013 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp'li AKGÖL: DÜŞME TAMAM, ÖLÜM NEDENİ ŞÜPHELİ

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Ahmet Atakan'ın Armutlu Mahallesi Gündüz Caddesi'ndeki 5 katlı Görgün Apartmanı'ndan düştüğünün görüntülerle netleştiğini, ancak, ölüm nedeni hakkında şüpheleri olduğunu söyledi.

Beyanatlarında Ahmet Atakan'ın düşmediği konusunda açıklama yaptığını kabul ettiğini belirten Hasan Akgöl, "Dün akşam görüntüleri gördük ve bu görüntülerin kamuoyuna açıklanması gerektiğini düşündük. Aileye de durumu aktararak, görüntülerin yayınlanmasını sağladık. Biz doğru olanın bilinmesini istiyoruz. Bu olayları provoke etmiyoruz" dedi. Atakan'ın düştüğü binanın çatısına çıkan Milletvekili Akgöl, 22 yaşında bir gencin, 50 santimetre yüksekliğinde duvarı bulunan çatıdan düşmesinin mümkün olmadığını öne sürerek, şöyle konuştu:

"Bir delikanlı, yaklaşık 50 santimetrelik bir duvardan nasıl düşer? ya itilir, ya da benliğini kaybeder. Şok geçirir, bu şokun etkisiyle kontrolden çıkıp aşağı düşebilir. Başka düşme şekli yok. Zaten bu düşüş şekli de, söylediklerimin doğru olduğunu doğruluyor. Düşme görüntülerine bakılırsa, Ahmet kardeşimiz bir patates çuvalı gibi aşağıya düşüyor. Düşen bir insan fiziksel olarak, elini kolunu ayaklarını hareket ettirir. Çabalar, bir hareket içerisinde olur. Ama görüntüler izlenirse, Ahmet'in bir patates çuvalı gibi olduğu yere düştüğü ve olduğu yerde yuvarlandığı görülür. Bu da demektir ki, Ahmet buradayken bir darbe aldı. O darbenin etkisiyle şok geçirdi. O şokun etkisiyle kendinden geçti. Burada da kendisini kontrol edemeyerek aşağıya düştü."

Ahmet Atakan'ın ölüm şeklini birkaç ihtimale bağladığını aktaran Akgöl,

"Biber gazı, tazyikli su, biber gazının kapakçılığı, plastik mermi olabilir. Bunların hepsi olabilir. Ahmet'le ben 2.5 saat cesediyle beraber kaldım. Burada saç telinden tırnağına kadar her tarafını inceledim. Ben bir hekim değilim. Otopsi yapacak güçte de değilim. Ama Abdullah Cömert'in cesedini de biliyorum, onu da takip ettim. Abdullah Cömert'in ölüm nedeni olan yaranın aynı şekli, Ahmet'in kulağının arkasındaydı. 6 santimetrelik bir derilik vardı. Bu demektir ki, bunlar benim düşüncelerimi teyit ediyor. Duruş şekline de bakarsanız, polisin müdahale ettiği taraftan gelmiş olabileceğini görürsünüz. Düşmeye katılıyoruz. Ama, ölüm nedeninin düşme olduğu konusunda şüphelerim var."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Gösteride Ölen Ahmet Atakan'la İlgili Tüm Görüntüler İnceleniyor(4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement