Hatay'da, Kkydp Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Hatay'da, Kkydp Bilgilendirme Toplantısı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

18.11.2014 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Aydın Tüfekçi, Antakya Ticaret Borsası Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, program hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, tarımsal üretim, tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanması için küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi gerektiğini ifade eden Tüfekçi, program kapsamında tarıma dayalı ekonomik yatırımlara hibe desteğinin verildiğini kaydetti.

Program çerçevesinde bugüne kadar Hatay'da 74 projenin desteklendiğini vurgulayan Tüfekçi, bu projelerin toplam maliyeti 31 milyon lira olduğunu ve bunun yüzde 50'sinin bakanlık tarafından karşılandığını belirtti.

Program kapsamında konuyla ilgili yatırımcılardan proje beklediklerini kaydeden Tüfekçi, tüm yatırımcılara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'da, Kkydp Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement