Hatay'da Suriyelilere Uzanan Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Hatay'da Suriyelilere Uzanan Yardım Eli

Hatay\'da Suriyelilere Uzanan Yardım Eli

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Hatay'a sığınan Suriyelilere yardım kuruluşları ve hayırseverlerin yardımları devam ediyor.

14.07.2015 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Hatay'a sığınan Suriyelilere yardım kuruluşları ve hayırseverlerin yardımları devam ediyor.

Narlıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile hayırseverler tarafından hazırlanan iftar yemeği, Antakya'da kendi imkanlarıyla kiraladıkları evlerde yaşayan Suriyelilere dağıtıldı.

Derneğin Başkanı Muhammed Cemil Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan boyunca her gün 100 Suriyeli aileye kendi mutfaklarında hazırladıkları 3 çeşit sıcak yemek verdiklerini, daha önce tespit ettikleri ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere yemeğin yanı sıra ekmek ve hurma da dağıttıklarını belirtti.

Suriyelilerin çok zor şartlar altında yaşamlarını sürdürmeye  dile getiren Şahin, "Suriyeli kardeşlerimiz için elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışıyoruz. Hayırseverlerimiz derneğimize destek çıkarak yanımızda durdular. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Suriyeli ailelerimiz için çok daha fazla şeyler yapmak isteriz ancak bu kadarı elimizden geliyor" dedi.

Şahin, Suriyelilere ramazan sonrasında giysi ve gıda yardımı yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'da Suriyelilere Uzanan Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement