Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hatay'dan Kısa Kısa

Gazetecilerden belediye başkanlarına ziyaret.

24.06.2014 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY (AA)- Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen ve yönetim kurulu üyeleri, Belen, İskenderun ve Arsuz belediye başkanlarını ziyaret etti.

HGC Başkanı Yetişen ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu'yu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Vurucu da basınla el ele vererek güzel çalışmalara imza atacaklarını kaydetti.

Belediyenin 72 milyon lira borcu olduğunu ifade eden Vurucu, yüklerinin ağır olduğunu, ancak bunun altından el birliğiyle kalkacaklarını belirtti.

HGC yönetimini kabul eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de gazetecilerin İskenderun ve Hatay'da önemli görevler üstlendiğini kaydetti.

Hatay için çalışacaklarını ifade eden Dingil, mevki ve makamın gelip geçici olduğunu, geleceğe sahip çıkma adına çalıştıklarını belirtti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, HGC'de potansiyel anlamında çok fazla gazetecinin bulunduğunu ifade etti.

Yeni kurulan bir ilçe olduklarını belirten Culha, Arsuz'un olması gerektiği yerde bulunmadığını kaydetti.

Arsuz'un, iklimi, denizi ve kırsalıyla çok önemli bir yer olduğunu belirten Culha, ilçeyi hak ettiği yere getirmek için çalışacaklarını bildirdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'tan ziyaret

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yeni görevi nedeniyle kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop'a iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tortop, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'a yeni görevinde başarılar diledi.

Savaş, kamuoyunun beklentilerini hiçbir zaman boşa çıkarmayacaklarını, bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan Hatay'a hep birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement