Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hatay'dan Kısa Kısa

Hatay\'dan Kısa Kısa

Dörtyol'da motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

08.07.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dörtyol'da motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaptıkları denetimde kasksız motosiklet kullanan sürücüler ile egzozu açık motosiklet sahiplerine cezai işlem uyguladı.

İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altıntaşoğlu, yaz sezonunun gelmesiyle artan kontrolsüz ve susturucusuz motosiklet kullanımından vatandaşların rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Motosiklet kullanıcılarına yönelik genel trafik denetimi yaptıklarını ifade eden Altıntaşoğlu, "Amacımız kimseye ceza yazmak değil. Son dönemde artan motosiklet kazalarına da dikkat çekerek sücürülerin kurallara ve yasalara uymalarını sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

- Dörtyol'da gıda denetimi

Dörtyol Belediyesi tarafından gıda ürünleri satan işyerleri denetlendi,

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki market ve büfelerde gıda denetiminde bulundu. Denetimde ele geçirilen son kullanma tarihi geçmiş bozuk gıdalar imha edildi.

Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, gıda denetimlerinin özellikle şehir merkezine uzak, sahile yakın mahallerde yoğunlaştırdıklarını kaydetti.

Denetimlerde kullanım tarihi geçmiş gıda malzemelerine el konulduğunu belirten Toksoy, "Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için önemlidir. Kimseye bu konuda tolerans tanımıyoruz. Denetimlerimiz diğer bölgelerde de devam edecektir" dedi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement