Hatay Dörtyol'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Hatay Dörtyol'a Şehit Ateşi Düştü

Dörtyol'a şehit ateşi düştü (2)GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİDiyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki uzman çavuş Mehmet Özal'ın cenazesi, Diyarbakır'da yapılan törenin ardından memleketi Hatay'ın Dörtyol...

23.04.2017 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dörtyol'a şehit ateşi düştü (2)

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki uzman çavuş Mehmet Özal'ın cenazesi, Diyarbakır'da yapılan törenin ardından memleketi Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ne getirildi. Bekar olan Uzman Çavuş Mehmet Özal'ın cenazesi önce helallik alınması için babasının evinin önüne götürüldü. Şehidin cenazesinin bulunduğu Türk bayrağına sarılı tabut daha sonra omuzlarda yaklaşık 3 kilometre uzaktaki Yeşilköy Merkez Mezarlığına getirildi.

Mezarlık girişinde Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırılan şehidin cenaze namazına Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Mevlüt Dudu ve Adem Yeşildal, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Payas Kaymakamı Hakan Kılıçkaya, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yakınları ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Şehidin kardeşleri tören boyunca ayakta durmakta güçlük çekerken, babası Yılmaz ile annesi Rukiye Özal'ı yakınları teselli etti. Şehit Mehmet Özal, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Sedat İSKENDEROĞLU/ DÖRTYOL (Hatay) (DHA)

(Tür: Yurt)

Hatay Dörtyol\'a Şehit Ateşi Düştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay Dörtyol'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde büyük hasara neden oldu. Köy camisi ve birçok evde hasar meydana gelirken, yaralanma ve ölüm olmaması sevindirici bir durum oldu. Yozgat'ta 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement