Hatay Halkının Yüzü, Mesleki Beceriler ve Hobiler Kazandıran Hatmek İle Gülüyor - Son Dakika
Güncel

Hatay Halkının Yüzü, Mesleki Beceriler ve Hobiler Kazandıran Hatmek İle Gülüyor

Hatay Halkının Yüzü, Mesleki Beceriler ve Hobiler Kazandıran Hatmek İle Gülüyor

HBB, Hatay Meslek Edindirme Kursları ile vatandaşların kişisel gelişimlerine katkı sunduğu gibi, sağlıklı bir birer olmaları içinde yaşamlarını desteklemeye devam ediyor.

03.06.2016 08:44  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu amaçlarla yürüttüğü çalışmaların meyvelerini, bünyesinde faaliyet gösterdiği eğitimler ve kurslarla eğitim gören kursiyerlerin gözlerindeki mutluluğu görerek topluyor.

KURSİYERLER, GÖRDÜKLERİ EĞİTİMLERİ HATAYLILARIN BEĞENİSİNE SUNUYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın girişimleriyle ve eğitime verdiği önem doğrultusunda hizmet sunan HATMEK, mesleki beceriler edindirmesinin yanı sıra hobiler kazandıran özel kurslarla Hatay'lıların yaşamına renk katan el becerilerini geliştirme imkânları sunuyor.

Geçtiğimiz süreçte kazandıkları becerileri, birbirinden özgün çalışmalarla Hataylıların beğenisine sunan HATMEK kursiyerleri, bu kez vücudu forma sokan bir spor dalı olarak bilinen step kursunda gördükleri eğitimi yaptıkları kurs sonu gösterisiyle noktaladı.

SAĞLIKLI YAŞAMIN SIRRI OLAN SPOR KURSLARINDA EĞİTİM ALAN KURSİYERLERİN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Özellikle ev hanımlarının rağbet ettiği, günlük ve sosyal yaşama renk katan, aynı zamanda sağlıklı yaşamları için spor eğitimi alan kursiyerler, 2 Haziran Perşembe günü Türkiye'nin en büyük ikinci spor tesisi olarak gösterilen HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirdikleri gösteriyle kurs süresince aldıkları eğitimin karşılığını almanın haklı gururunu yaşadılar.

KURSİYERLERDEN, SOSYAL İMKÂNLAR SAĞLAYAN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Gerçekleşen gösterinin sonunda mutlulukları gözlerinden okunan kursiyerler, yıl içinde kendilerine büyük özveriyle yaklaşan kurs öğretmenlerine ve bu imkânı sağlayarak mutluluklarına büyük katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'a teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatay Halkının Yüzü, Mesleki Beceriler ve Hobiler Kazandıran Hatmek İle Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement