Rus Savaş Helikopterleri, Düşen Uçağın Enkazını ve Pilotları Arıyor - Son Dakika
Güncel

Rus Savaş Helikopterleri, Düşen Uçağın Enkazını ve Pilotları Arıyor

Rus Savaş Helikopterleri, Düşen Uçağın Enkazını ve Pilotları Arıyor

Sınırda düşürülen SU-24 tipi uçağın enkazı ve pilotları Rus helikopterleri tarafından aranıyor. Türkmen yerel kaynaklar ise 2 pilota da ulaştıklarını, birinin yaralı olduğunu öne sürdü.

24.11.2015 11:28  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayırbucak bölgesinde TSK tarafından sınırı ihlal ettiği gerekçesiyle düşürülen Rus uçağı ile uçaktan atladığı bildirilen 2 pilotun bulunması için iki Rus savaş helikopteri Ağcabayır köyü kırsalında arama çalışmalarına başladı.

Cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde, zırhlı Rus savaş helikopteri alçak uçuş yapıyor. Karadan da Esad'a bağlı kuvvetler ile Türkmenler arasında çatışmalar sürüyor.

TÜRKMENLER: PİLOTLAR ELİMİZDE

Türkmen yerel kaynakları ise uçağın düşmesinden 1.5 saat kadar sonra 2 pilota da ulaştıklarını, birinin yaralı, diğerinin sağlığının iyi olduğunu iddia etti.

VURULACAĞINI ANLAYINCA ATLAMIŞLAR

Pilotların sınır ihlali ikazını aldıktan sonra radar kilitlenmesini fark edince vurulacaklarını anlayıp atladıkları tahmin ediliyor.

İKİNCİ BİR UÇAK DAHA VARMIŞ

Aynı saniyelerde Türkmen Dağı tepesi semalarında ikinci bir uçağın daha görüldüğü, diğeri vurulunca dönüş yaptığı da belirtiliyor.








Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rus Savaş Helikopterleri, Düşen Uçağın Enkazını ve Pilotları Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement