Hatay'ın Altyapı Geleceği HBB'ye Emanet - Son Dakika
Güncel

Hatay'ın Altyapı Geleceği HBB'ye Emanet

Hatay\'ın Altyapı Geleceği HBB\'ye Emanet

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay'ın altyapı geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak için seferber oldu.

23.08.2016 10:40  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı ve Koordinasyon Merkezi(AYKOME), Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün(HATSU) il genelinde sürdürdüğü çalışmaları denetleyerek, oluşabilecek sıkıntıların önüne geçerken aynı zamanda şehrin altyapı geleceğini de güvence altına alıyor.

AYKOME, ALTYAPI ÇALIŞMALARININ SORUNSUZ İLERLEMESİ İÇİN SEFERBER OLDU

AYKOME ekipleri, HATSU ekipleri tarafından Defne ilçesi Harbiye Mahallesi ile Antakya ilçesi Saraycık ve Gazi mahallelerinde gerçekleştirilen içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarını denetleyerek altyapı hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde ilerlemesine katkı sağlıyor.

BAŞKAN SAVAŞ'IN DİSİPLİNLİ ÇALIŞMALARIYLA HATAY'IN ALTYAPISI GÜVENCE ALTINDA

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın şehrin umut vadeden geleceğine olan inancından hareketle uygulamaya koyulan bu iç denetim mekanizmasıyla, modern ve yaşanabilir kentin en önemli ölçütlerinden olan altyapı, çağın gerekliliklerine uygun şekilde temellendiriliyor.

HBB AYKOME tarafından yapılan açıklamada, Hatay'da gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının kontrollü ve koordineli bir şekilde sürdürülmesi için çalışmaların ve denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatay'ın Altyapı Geleceği HBB'ye Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement