Hatay, İstanbul'da Hatay Günleri'ne Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Hatay, İstanbul'da Hatay Günleri'ne Hazırlanıyor

Hatay Eğitim, Kültür, Tanıtım ve Dayanışma Derneği (HATAYDER) Başkanı Mustafa Kaçar, 09 13 Nisan 2014 tarihleri arasında 4. İstanbul Hatay Günleri'nin yapılacağını bildirdi.

11.03.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Eğitim, Kültür, Tanıtım ve Dayanışma Derneği (HATAYDER) Başkanı Mustafa Kaçar, 09 -13 Nisan 2014 tarihleri arasında 4. İstanbul Hatay Günleri'nin yapılacağını bildirdi.

Kaçar, Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, büyük bir katılımla  İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde 4. İstanbul Hatay Günleri yapacaklarını belirtti.

Hatay Günleri'nde kentin bütün kültürel varlıklarını, tarihini, turizm ve doğal zenginlikleriyle tanıtmanın yanı sıra asıl hedeflerinin Türkiye ve dünyadan kente daha çok insan gelmesini sağlamak olduğunu ifade eden Kaçar, şöyle devam etti:

"Hatay ilimizin İstanbul'da tanıtımını yapmak, bilinirliğini artırmak amacıyla 2010 yılından itibaren bu güne kadar yaptığımız tanıtım günleri büyük ilgi gördü. Her geçen gün Hatay'a gelen turist sayısı, esnaf sanatkarlarımızın bilgi ve tecrübelerine katkı sağlıyor. Kentin bütün dinamikleriyle katılacağımız Hatay tanıtım günlerine sesimizi bütün dünyaya bir kez daha duyurmak istiyoruz." - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay, İstanbul'da Hatay Günleri'ne Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement