'Hatay Meselesi' Konferansı - Son Dakika
Yerel

'Hatay Meselesi' Konferansı

\'Hatay Meselesi\' Konferansı

Hatay'ın Anavatan'a katılışının 73.yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen; '28.Hatay Festivali' etkinlikleri çerçevesinde 'Hatay Meselesi' konulu bir konferans gerçekleştirildi.

23.07.2012 19:17  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Anavatan'a katılışının 73. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen; '28. Hatay Festivali' etkinlikleri çerçevesinde 'Hatay Meselesi' konulu bir konferans gerçekleştirildi.

Hatay Belediyesi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) işbirliğiyle Hatay Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte; 'Hatay Meselesi'nin tarihsel sürecinin kronolojik olarak fotoğraf ve belgelerle anlatıldı. Yoğun ilgi gösterilen konferansa MKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmet Melek konuşmacı olarak katıldı. Oturuma; Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Hatay milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet Ali Edipoğlu, Garnizon Komutanı Hasan Polat, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, MKÜ Rektörü Hüsnü Salih Güder, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da izleyici olarak katıldı.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, konferans öncesi yaptıkları konuşmalarda Hatay'ın anavatana katılışının 73. yıldönümü ile ilgili duygu ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı. MKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmet Melek'e Vali Celalettin Lekesiz ve Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından çiçek, plaket ve teşekkür belgesi sunuldu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Hatay Meselesi' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement