Hatay 'Ramazan'a Hazır - Son Dakika
Yerel

Hatay 'Ramazan'a Hazır

Hatay \'Ramazan\'a Hazır

Hatay Belediyesi'nce 'Ramazan Ayı' kapsamında başlatılan hazırlıklar tamamlandı.

18.07.2012 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Belediyesi'nce 'Ramazan Ayı' kapsamında başlatılan hazırlıklar tamamlandı. Ramazan ayı boyunca 4 farklı noktada iftar sofrası kuracak olan belediyenin, günde ortalama 4 bin kişiye iftar yemeği dağıtacağı kaydedildi.

Ramazan ayı nedeniyle Hatay Belediyesi'nce; Kardeşler Mahallesi Şehit Sinan Aygün Alanı, eski İtfaiye Grup Amirliği bitişiğinde bulunan Aşevi, Bağrıyanık Mahallesi Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salon ve Köy Hizmetleri Karşısı 75. Yıl Bulvarı'nda bulunan Park Alanı'nda iftar çadırı kurulacağı belirtildi. Ayrıca yıl boyunca Gıdabank vasıtasıyla devam eden ihtiyaç sahibi ailelere kuru gıda dağıtımı uygulaması Ramazan ayında da hayırseverlerin de katkılarıyla sürdürüleceği belirtildi. Ramazan ayı boyunca ağırlıklı olarak DSİ Parkı olmak üzere kentin muhtelif noktalarında Ramazan eğlenceleri düzenleneceği ifade edilirken, 21 Temmuz'da başlayacak 'Ramazan Şenliği'nin 17 Ağustos'ta sona ereceği vurgulandı.

Şenliklerde Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak tiyatro gösterileri, konserler ve çeşitli Ramazan eğlenceleri düzenleneceği belirtilirken, Müslüm Gürses, Ahmet Selçuk İlkan ve Yunus Bülbül gibi ünlü sanatçılar da konserler vereceği dile getirildi. Ünlü ilahi sanatçısı Ahmet Kemal Bacak ve Dolunay'da Akşam Ekibi de Ramazan Şenlikliği'ne katılacak isimler arasında yer alıyor.

Belediye Şehir Tiyatrosu, Komedi Dans Üçlüsü, Antakya Renkli Türkü Topluluğu, Mehter Takımı, Kahle Karataş, Erhan Önal, İskenderun Semah Ekibi, Kardelen, Joslin, Tasavvuf Korosu, Cumali Yıldız, Mahmut Baytak, Mehmet Durak, Şeref Akil, Mehmet Köse, Gamze-Sevgi Tüygöz ve Kaan gibi yerel sanatçılara da şenlik çerçevesinde konser ve gösteriler sunacağı bilgisi de verildi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatay 'Ramazan'a Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement