Hatay Valisi Lekesiz İskenderun'da Sevgi Evlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hatay Valisi Lekesiz İskenderun'da Sevgi Evlerini Ziyaret Etti

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, kimsesiz çocuklara sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

11.12.2011 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, kimsesiz çocuklara sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Lekesiz, İskenderun'a bağlı Denizciler Beldesinde bulunan Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evlerinde kalan kimsesiz çocuklar ile bir araya geldi.

Lekesiz, sevgi evlerinin kullanım alanlarının hayatı kolaylaştıracak şekilde planlandığını belirterek, "Buradan yetişen gençlerimiz aldıkları eğitim ve kültür sayesinde ileride ülkelerine büyük hizmetlerde bulunacaklardır" dedi.

Toplumun bazı gerçeklerini görmezden gelmenin mümkün olmadığını belirten Lekesiz, "Buralarda yaşayan çocuklarımız ve gençlerimiz bu toplumun bir parçası ve gerçeğidir. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde ve toplum olarak bunlara sahip çıkmak zorundayız. Bu çocuklarımıza sahip çıkamadığımız takdirde toplumdan soyutlanıp art niyetlilerin himayesinde daha farklı şartları da karşımıza çıkacaktır. Bu güzel Sevgi Evlerini şehrimize kazandıran ve emeği gecen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Lekesiz, daha sonra sevgi evlerinde kalan çocukların hazırladığı pastayı kesti, sevgi evlerinde gönüllü olarak çalışan emekli öğretmenlere de kendi elleri ile pasta ikram ederek, çocukların gelişimine katkı sağladıkları için teşekkür etti. Lekesiz, kimsesiz çocuklara çeşitli hediyeler verirken çocuklar ise Lekesiz'e aşure ikramında bulundular.

Ziyarete, Lekesiz'in eşi Zehra Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Sosyal Hizmetler Hatay İl Müdürü Mevlüt Aydın, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve Hacı Pervin Tosyalı'da katıldı.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Valisi Lekesiz İskenderun'da Sevgi Evlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement