Hatay ve Eskişehir'de Ruhsatlı Jeotermal Alan İhale Edilecek - Son Dakika
Ekonomi

Hatay ve Eskişehir'de Ruhsatlı Jeotermal Alan İhale Edilecek

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 2 jeotermal alanı arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı.

17.03.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 2 jeotermal alanı arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı. Jeotermal alanlar için ihale 31 Mart ve 30 Nisan 2014 tarihlerinde kapalı teklif usulüyle yapılacak.

ANKARA - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 2 jeotermal alanı arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı. Jeotermal alanlar için ihale 31 Mart ve 30 Nisan 2014 tarihlerinde kapalı teklif usulüyle yapılacak.

İl Özel İdareleri'nin ruhsatlı jeotermal alan ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Hatay'ın Merkez-Alaattin İlçesi'nde yer alan jeotermal alanlar için geçici teminat bedeli 35 bin dolar, Eskişehir'in Merkez-Ağapınar İlçesi'nde yer alan jeotermal alanlar için geçici teminat bedeli ise 40 bin dolar olacak. İhale MTA Genel Müdürlüğü Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak. İhale dokümanı MTA Genel Müdürlüğü Fizibilite Etütleri Dairesi Ruhsat Hakları Koordinatörlüğü adresinde görülebilecek, ihale dosyaları 200 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olacak. Teklifler, MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek Son teklif erme tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü'ne ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Hatay ve Eskişehir'de Ruhsatlı Jeotermal Alan İhale Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement